MoneyBull- A legérdekesebb gazdasági hírek egy hel

Breaking: szeptember 14-én érkezhet az új iPhone

2021. szeptember 07. - MoneyBull

Az Apple nemrég bejelentette, hogy idén, szeptember 14-én lesz az éves rendezvénye. A sajtóorgánumok ma megkapták a meghívót, mindenki azt várja, hogy bejelentik-e az új iPhone-t. 

iphoneuj.jpg

Iparági elemzők abban egyetértenek, hogy valószínűleg új Apple Watch és AirPods modellek érkezésére számíthatunk. Az almás vállalat minden évben frissíti az óráját, a fülhallgató pedig 2019 óta nem változott, így időszerűvé vált a következő generáció. 

Az Apple jellemzően szeptemberben szokta bejelenteni új iPhone készülékeit. A járvány azonban itt is felborított mindent. Rendhagyó módon, a cég tavaly csak októberben tette megismerhetővé a nagyközönség számára az iPhone 12-őt. Szeptemberben "csupán" az Apple Watch 6. generáció, illetve Apple Watch SE, iPad és Apple One bejelentés volt. 

Egyelőre kérdéses, hogy a szeptember 14-i rendezvényen pontosan miről lesz szó. Az Apple várhatóan idén frissíti a Macbook Pro és az iPad modelleket. Legalábbis az éves ütemterv eddig így volt. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezeket a telefonnal egyszerre mutatják be.

A Bloomberg jelentése szerint az új iPhone-ok hasonlítani fognak a tavalyi modellhez, kisebb módosítások azonban elképzelhetőek. Az Apple Watch viszont teljesen új dizájnt kaphat. Erre szükséges is lenne, hiszen 2015 óta változatlan a megjelenése.

Forrás: CNBC
Kép forrás: Envato

A bejegyzés trackback címe:

https://moneybull.blog.hu/api/trackback/id/tr1516682494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása